Om oss

Vi er Wigo

Lang erfaring i et moderne miljø

 

Siden starten i 1999 har Wigo AS etablert seg som et ledende firma innen overflatebehandling av metaller for skipsfart, oljebransjen og annen industri i Sunnmørsregionen.


Opprinnelig var selskapet en avlegger av et mye eldre firma, Gunnar Olsen skips- og Industrivedlikehold. Slik har vi klart å samle mye opparbeidet kompetanse i en meget moderne bedrift. Kombinert med det siste innen produksjonutstyr har denne kunnskapen dannet grunnlaget for vår suksess.


Tilpasning, rask levering og fokus på kvalitet


Vår ledende posisjon er bygget på fleksibilitet, rask levering og høy kvalitet i alle ledd.


I vår moderne anlegg i Hjørungavåg har vi en verkstedhall på hele 2500kvm. Dette betyr at vi kan foreta produksjon og reparasjon av så godt som alle komponenter under tørre, kontrollerte – og dermed effektive – forhold. Vi har den kompetansen som skal til for at deres oppdrag blir løst på en optimal måte, rask og trygt. De alle fleste av våre jobber krever en viss grad av spesialtilpasning, så det er en naturlig del av vår arbeidsmåte å tenke nytt.

Skulle det derfor allikevel ikke passe seg slik at deres komponenter kan fraktes hit, så er vi naturligvis behejlpelige også ute i felten.